11 maart 2019: Thema avond: Besturen met visie voor Geffense verenigingen

Beste bestuurders,

Graag nodig ik u uit voor de thema-avond: Besturen met visie. Vraagt u zich regelmatig af hoe u het ledenaantal van uw vereniging op peil houdt? Of baren de financiële middelen u (meer) zorgen? En krijgt u steeds moeilijker voldoende vrijwilligers op de been voor uw activiteiten? Dan is deze thema-avond echt iets voor u en uw medebestuurders. Op maandag 11 maart organiseren wij samen met de gemeente Oss en voetbalvereniging Nooit Gedacht een interactieve bijeenkomst voor bestuurders van Geffense verenigingen.

Doel van de thema-avond

Tijdens de thema-avond hebben we het over de acties die u neemt om deze uitdagingen het hoofd te bieden, welke rollen u als bestuurder heeft en wat u kunt doen om betere prioriteiten te stellen. U maakt kennis met andere bestuurders, leert van elkaars ervaringen en breidt uw netwerk uit. De interactieve workshop wordt verzorgd door Hans Willemsen van het Sport Expertise Centrum. Bovendien zal wethouder Kees van Geffen persoonlijk aanwezig zijn om de visie van de gemeente Oss op de maatschappelijke waarde van vitale verenigingen met u te bespreken.

Ontvangst

Opening door wethouder Kees van Geffen

Workshop deel 1: De toekomst van de vereniging begint aan de bestuurstafel

Korte pauze

Workshop deel 2: Trends & ontwikkelingen

Discussie met behulp van stellingen

Informele afsluiting

Aanmelden kan per e-mail naar hans@sport-expertise-centrum.nl.

Gelieve dit uiterlijk 28 februari te doen en vermeld daarbij s.v.p. ook welke personen namens uw vereniging aanwezig zijn zullen zijn.

Met sportieve groet,
Hans Willemsen

Thema avond: Besturen met visie voor Geffense verenigingen

Contactinformatie organisatie

Organisatie: Sport Expertise Centrum
E-mail: hans@sport-expertise-centrum.nl

Ga terug naar het agendaoverzicht.