Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

'Dementie, wat is dat nou?'

14 december 2016

Op dinsdag 31 januari wordt de eerste editie van het Dementie Café gehouden op Sint Jozefoord. Mensen met dementie, mantelzorgers, familieleden, betrokkenen en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Voortaan zal elke laatste dinsdag van de maand (met uitzondering van februari, deze wordt in verband met de carnaval verplaatst naar dinsdag 7 maart) een bijeenkomst plaatsvinden rond het onderwerp Dementie. De invulling en het thema van de avond zijn verschillend.


De eerste avond heeft als thema ‘Dementie, wat is dat nou?’.

Voordat de diagnose dementie gesteld wordt, is er vaak al een heleboel gebeurd. Of misschien heeft u alleen soms een gevoel dat er iets niet klopt. Wat is dementie? Welke symptomen zijn er? Hoe verloopt dementie? Wat betekent dit voor mij en voor mijn naasten? Maar ook: Hoe pak ik de draad van het leven weer op? Tijdens de avond wordt er ingegaan op deze vragen. Na de pauze is er tijd voor discussie en het luisteren naar elkaars verhalen.


U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Het Dementie Café vindt plaats op Sint Jozefoord, Duyn en Daelseweg 15 te Nuland. Vanaf 19.00u is er koffie en thee, het programma begint om 19.30u. Aanmelden is gewenst en kan via receptie@jozefoord.nl of tel nr. 073-534 23 42.Ga terug naar het nieuwsoverzicht.