Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

17 juni 2017: Zorgmarkt Geffen

6 juni 2017

17 juni 2017: Zorgmarkt Geffen Wilt u meer weten over mantelzorg? Of wilt u vrijwilligerswerk doen, maar weet u niet waar u terecht kunt? Bent u nieuwsgierig welke Geffense initiatieven er zijn om elkaar te ontmoeten?

Bent u als ouder benieuwd welke zorg er voor uw kind ingezet kan worden? Of bent u op zoek naar informatie over ouderenzorg?


Kom dan naar de Informatiemarkt ‘Zorg, Welzijn en Wonen in Geffen’, laat u informeren en stel uw vragen! Het aanbod is breed: van professionele organisaties als ONS Welzijn, Pantein (Thuiszorg) en de Geffense ‘eerstelijn’ (huisarts, apotheek, etc.) tot echte Geffense initiatieven zoals Graag Gedaan Geffen en Hart voor Geffen.


De markt bestaat uit de thema’s zorgprofessionals, jeugd, vrije tijd en wonen. Er zijn verschillende kraampjes waar u langs kunt lopen. Zo raakt u op een laagdrempelige manier in gesprek. In het ‘babbel-café’ kunt u onder het genot van een kop koffie of thee luisteren naar ervaringsverhalen van Geffenaren. De eerste twee consumpties zijn van ons! Daarnaast zijn er hapjes gemaakt door Geffense ‘wereldvrouwen’. En voor de kinderen is de gymzaal geopend, waar zij onder begeleiding kunnen spelen.


Komt u ook? We hopen u te zien op 17 juni, vanaf 12:00 in de Koppellinck!


Als u meer informatie wilt over de zorgmarkt, kunt u ons bereiken via geffenzorgt@gmail.com of 06-32451547.Ga terug naar het nieuwsoverzicht.