20 september workshopdag voor mantelzorgers

18 augustus 2016

20 september workshopdag voor mantelzorgers ONS Vrijwillgerscollege organiseert a.s. 20 september een workshopdag speciaal voor mantelzorgers in Oss. Er komen workshops aan bod waarbij je je kennis en vaardigheden kunt vergroten, ervaringen kunt delen, maar ook kunt ontspannen..

Er zijn in totaal 8 workshops, verdeeld over twee blokken met tussendoor een broodje en soep. Na afloop is er gelegenheid nog even wat na te praten en andere mantelzorgers te ontmoeten onder het genot van een drankje.

Benieuwd naar de workshops? Klik hier voor een overzicht!

Deelname aan de Workshopdag is gratis!

Waar?

Deze Workshopdag zal worden gehouden in Berchplaets in Berghem, Sportstraat 3, 5351 BZ.

15:30-15:45 Inloop met koffie en thee

15:45-16:00 Welkom en uitleg programma

16:00-17:30 Workshopronde 1

17:30-18:30 Pauze

18:30-20:00 Workshopronde 2

20:00-20:30 Gezamenlijke afsluiting met een drankje

Aanmelden

Je kunt je voor maximaal twee workshops inschrijven door een mail te sturen naar: onsvrijwilligerscollege@ons-welzijn.nl met vermelding van de keuze voor de workshops. Wij verwerken alleen volledige aanmeldingen. U ontvangt een bevestiging per e-mail.

Omdat er voor bepaalde workshops een maximum aantal plaatsen zijn wordt de indeling op basis van binnenkomst van de aanmelding gedaan. Let op, want de inschrijvingen moeten vóór 08 september binnen zijn. Voor meer informatie over 20 september en/of ONS Vrijwilligerscollege kun je terecht bij Nezahat Akbal, T. 06-14342408 of mail naar onsvrijwilligerscollege@ons-welzijn.nl