Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Actiepunten gemeente Oss n.a.v. fietstocht Dorpsraad

15 mei 2015

Verzakkingen in het wegdek, gevaarlijke verkeerssituaties en gebrek aan parkeergelegenheden. Het zijn een aantal punten die naar voren zijn gekomen tijdens de fietstocht van de Dorpsraad op 11 april 2015.

De dorpsraadleden hebben deze fietstocht door Geffen gehouden om obstakels in de infrastructuur te inventariseren. De route is vooral tot stand gekomen door opmerkingen van inwoners.


De gemeente Oss heeft hierop actie ondernomen. Onlangs heeft de Dorpsraad hierover een reactie ontvangen. Deze is op de website te lezen onder het kopje ''Persberichten'' (publicaties en verslagen). Of klik hier om direct naar de reactie te gaan.Ook zijn er vanuit inwoners opmerkingen gekomen over de inrichting van de openbare ruimte bij De Wiel. De Dorpsraad heeft naar aanleiding hiervan samen met de gebiedsbeheerder van de gemeente Oss een bezoek gebracht aan De Wiel. Ook in dit geval wordt er actie ondernomen door de gemeente Oss. De reactie vindt je ook onder het kopje ''Persberichten'', of klik hier.Twitter Addthis


Gerelateerde nieuwsberichten:

Dorpspomp wordt opgeknapt

Verslag fietsroute Dorpsraad Geffen

De dorpsraad op de fiets zaterdag 11 april
Ga terug naar het nieuwsoverzicht.