Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Buurtpreventie Geffen

27 januari 2017

Buurtpreventie Geffen Op donderdagavond, 26 januari 2017, heeft de dorpsraad met 20 inwoners van Geffen een flink deel van de Elshof doorkruist om bewoners bewust te maken van inbraakgevoelige plekken.

Onder begeleiding van onze wijkagent Paul van Dijk zijn we gewapend met een zaklantaarn op zoek gegaan naar opvallende zaken. Ongeveer een uur lang hebben we gecontroleerd op niet afgesloten auto’s,- poorten, - fietsen. Waar mogelijk is er contact gelegd met bewoners. Indien de bewoners niet thuis waren, is er een flyer achtergelaten waarop staat wat er aangetroffen is.


Wordt vervolgd..

En bij de avond van gisteren zal het niet blijven. Op 17 februari tussen 18.00 uur en 21.00 uur staat de politie met het mobile media lab op het dorpsplein. Hier is de wijkagent aanwezig om met mensen in gesprek te gaan over woninginbraak en fietsendiefstal, maar zeker ook over de leefbaarheid van Geffen.

(Bron: www.politie.nl)


Vanwege de vele enthousiaste reacties is er direct afgesproken om deze avond nog een keer te herhalen rond de zomervakantie. Vind je het interessant en wil je ook graag mee lopen, meld je dan nu vast aan via info@dorpsraadgeffen.nl of benader de leden van de dorpsraad. Ook als je suggesties hebt voor de wijk die we dan kunnen bezoeken, dan horen we het graag.


Foto's van deze avond vind je in het fotoalbum.Ga terug naar het nieuwsoverzicht.