Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

De Burgerbegroting nadert de eindstreep

5 juli 2016

De Burgerbegroting nadert de eindstreep De afgelopen twee maanden is er hard gewerkt aan de ideëen voor de Burgerbegroting. 12 juli is heel Geffen uitgenodigd om de feestelijke slotbijeenkomst bij te wonen.

De afgelopen weken hebben 25 vrijwilligers in werkgroepen alle uitgaven onder de loep genomen. Samen spraken zij meer dan 200 Geffenaren. En op dinsdag 12 juli om 19.30 in de Koppellinck is het tijd om te kiezen!


Gaat Geffen kiezen voor meer veiligheid en verdwijnen er een aantal bomen of vinden de Geffenaren het groen zo belangrijk dat we het ongemak voor lief nemen? Investeert Geffen in de Dorpsstraat en Kloosterstraat of zijn nieuwe trottoirs bij de Papendijk belangrijker? Pakt Geffen de handschoen op en gaan de Geffenaren in hun buurten zelf aan de slag? Lastige keuzes en jij mag het zeggen.


De werkgroepen hopen dat zoveel mogelijk Geffenaren hun stem gaan laten horen tijdens de slotbijeenkomst van Geffen Begroten. Samen kiezen, samen beslissen over de Geffense begroting van 2017.


Wij hopen dat u ons kunt helpen om meer mensen te bereiken! Dus geef deze boodschap door binnen uw persoonlijke netwerk. Zo weten zij hopelijk ook de weg te vinden naar De Koppellinck.

Het wordt een feestelijke slotbijeenkomst, met een hapje en een drankje, en een gastoptreden van de echte Geffense Marij van den Boom. Wij hopen jullie daar te zien, met de rest van Geffen natuurlijk!


Dit is je kans om mee te praten en mee te besluiten! Zorg dus dat je er bij bent op 12 juli om 19.30 uur in de Koppellinck.


Meer informatie vind je op www.geffenbegroten.nlGa terug naar het nieuwsoverzicht.