Deze activiteiten gingen je voor..

15 maart 2017

Deze activiteiten gingen je voor.. De dorpsraad heeft al veel initiatieven kunnen ondersteunen met een subsidie. Wil jij ook een leuke activiteit organiseren en kun je daarvoor wel een steuntje in de rug krijgen?

In het afgelopen jaar heeft Dorpsraad Geffen de volgende activiteiten ondersteund met een financiële bijdrage:

Jeugdbrandweerdag, Straatspeeldagen, Landelijke Opschoondag, Scootmobieltocht, Seniorendag, Jeugdvakantieweek, Burendagen, Het grote Gymfeest, Mozaiekfestival, Geffense Kwis en tenslotte het Benefietconcert in de Kerk.

Stuk voor stuk geslaagde activiteiten waar veel Geffenaren van hebben kunnen genieten. Maar naast deze activiteiten zijn er ook andere zaken die subsidie hebben mogen ontvangen. Bijvoorbeeld boeken voor de Straatbieb of een mobiele geluidsinstallatie voor de Carnavalsstichting (ook voor andere verenigingen ter uitlening beschikbaar).

Kortom, de dorpsraad kan ook jou ondersteunen om die ene activiteit te organiseren of datgene aan te schaffen wat de leefbaarheid in Geffen vergroot.

Hoe vraag je subsidie aan?

Op deze website vind je een aanvraagformulier. De dorpsraadleden zullen zich vervolgens buigen over jouw aanvraag. En op de openbare vergadering zal het besluit bekend worden gemaakt.

Vragen? info@dorpsraadgeffen.nl