Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Dorpsraad Geffen iets voor jou?

31 januari 2018

Dorpsraad Geffen iets voor jou? Als dorpsraadslid benader, activeer en motiveer je andere Geffenaren om samen ideeën en plannen waar te maken.

Ook de gemeente betrekt de dorpsraad bij vragen of ontwikkelingen over de leefbaarheid en veiligheid in Geffen. Jouw kennis en ervaring gebruik je in deze gesprekken. Daarnaast adviseert de dorpsraad het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oss. Zo wordt Geffen nóg fijner om te wonen!


Géén verkiezing

Je bent dorpsraadslid voor een periode van vier jaar: maart 2018 tot en met februari 2022. Een onafhankelijke commissie selecteert de kandidaten, je hoeft dus geen stemmen te werven. Aanmelden is voldoende.


Aanmelden of meer informatie?

Wil je je aanmelden als dorpsraadslid? Neem dan vóór 1 februari 2018 contact op met de wijkcoördinator: Geert van Boxtel, telefoon 14 0412 of mail g.van.boxtel@oss.nl


Nog vragen hoe het precies is om in de dorpsraad te zitten? Neem contact op met een van de huidige leden, zij vertellen met plezier over hun ervaringen.Ga terug naar het nieuwsoverzicht.