Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Dorpsraad Geffen: iets voor u?

24 december 2017

Dorpsraad Geffen: iets voor u? Als wijk- of dorpsraadslid benader, activeer en motiveer je medewijkbewoners om samen ideeën en plannen waar te maken.

Ook de gemeente betrekt de wijk- of dorpsraad bij vragen of ontwikkelingen over de leefbaarheid en veiligheid in jouw wijk of dorp. Jouw kennis en ervaring gebruik je in deze gesprekken. Daarnaast adviseert de wijk- of dorpsraad het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oss. Zo wordt je wijk of dorp nóg fijner om te wonen!


Géén verkiezing

Je bent wijk- of dorpsraadslid voor een periode van vier jaar: maart 2018 tot en met februari 2022. Een onafhankelijke commissie selecteert de kandidaten, je hoeft dus geen stemmen te werven. Aanmelden is voldoende.


Aanmelden of meer informatie?

Wil je je aanmelden als dorpsraadslid? Neem dan vóór 1 februari 2018 contact op met de wijkcoördinator: Geert van Boxtel, telefoon 14 0412 of mail g.van.boxtel@oss.nl

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de voorzitter van de dorpsraad: Hans Hoeben, jhoeben@home.nlGa terug naar het nieuwsoverzicht.