Eerste editie Eetpunt Geffen zeer geslaagd

18 september 2015

Eerste editie Eetpunt Geffen zeer geslaagd Donderdag 17 september vond de eerste editie plaats van het Eetpunt in Geffen. Onder het genot van een 3-gangen maaltijd ontmoeten Geffense ouderen elkaar in een gezellige ambiance.

Deze eerste editie was meteen zeer geslaagd. Mede door de goede opkomst van wel 23 ouderen. Dorpsraad Geffen is opgetogen met de inzet van alle vrijwilligers die het Eetpunt in Geffen mogelijk maken.

Het eetpunt wordt iedere derde donderdag van de maand georganiseerd. Het vindt plaats in het Oude Klooster en is toegankelijk voor alle 55-plussers uit Geffen. De kosten voor het driegangen keuzemenu is slechts € 8,-.

Eetpunt de Ontmoeting is een initiatief van Seniorenraad Maasdonk en werkt hierbij samen met KBO Geffen, Ziekencomité de Schakel, Stichting het Oude Klooster, BrabantZorg en RIGOM. Het eetpunt wordt ondersteund door Dorpsraad Geffen.

Data van de volgende bijeenkomsten van het Eetpunt in 2015 vindt u in de agenda van de dorpsraad.

Meer informatie over De Ontmoeting vindt u via de website www.activiteitendeontmoeting.nl of in de folder (klik hier).

Eerste editie Eetpunt Geffen goed bezocht

Twitter Addthis