Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Enthousiast B&W maakt kennis met Geffen

22 juni 2015

Het gehele college van B&W van de gemeente Oss bracht op maandag 22 juni een bezoek aan haar nieuwe kern Geffen. Onder leiding van de dorpsraad maakten zij kennis met enkele Geffense inwoners.

Na een korte ontvangst in De Koppellinck werden de bestuurders in groepjes op pad gestuurd door Geffen. Elk groepje had een 'speeddate' met twee Geffenaren die op locatie wat vertelden over zichzelf en de plek waar ze op dat moment waren. Een mooie manier om de Geffense inwoners op informele wijze kennis te laten maken met haar nieuwe gemeentebestuur. Maar vooral ook om onze bestuurders het 'wel en wee' in Geffen zelf te laten ervaren.


De 'speeddates' betroffen een bezoek aan het huidige onderkomen van Scouting Geffen, de winkel van Piet en Ria Bosch, verzorgingshuis De Heegt, Sven Ketelaars (voormalig lid jongerencollege Oss) en Denise van Nistelrooij (bewoonster van het Aloysiusplein).


De middag werd afgesloten met een spelletje memory met op de kaartjes allerlei Geffense bezienswaardigheden.


De dorpsraad wil iedereen bedanken die aan deze middag heeft deelgenomen. In het bijzonder de enthousiaste Geffense deelnemers aan de speeddates.Klik hier voor een sfeerimpressie van deze middag.
''Oh, 't is hier goed. Helemaal duidelijk na leerzaam werkbezoek aan Geffen en Geffenaren vandaag.'' (tweet van Tom de Laat, bestuurder gemeente Oss)Twitter AddthisGa terug naar het nieuwsoverzicht.