Dorpsraad Geffen met burgemeester Buijs en wethouder Peters

Even voorstellen: Rob Winkel

2 mei 2018

Even voorstellen: Rob Winkel De dorpsraad is vernieuwd en heeft naast vijf oudgediende ook twee nieuwe leden. In dit bericht stelt Rob Winkel zich voor.

Hallo dorpsgenoten,

Ik ben Rob Winkel en ik wil me graag voorstellen als nieuw lid van de dorpsraad.

Ik ben 37 jaar oud en woon nagenoeg mijn hele leven al in Geffen. Vroeger bij mijn ouders en in 2004 heb ik samen met mijn vrouw Antoinette een huis in de Abelenstraat gekocht. We hebben inmiddels twee kinderen, Nienke (7 jaar) en Bram (3 jaar). En wonen al vele jaren met veel plezier in de Elshof.

Voor mijn werk reis ik elke dag naar Nijmegen, waar ik werkzaam ben als organisch chemicus bij Mercachem. Mocht je je afvragen wat dit werk precies inhoudt, vraag het me dan een keer ik leg het graag uit. Of kan in ieder geval een poging doen. Aanstaande juli dit jaar heb ik hier inmiddels mijn 15 jarig jubileum.

Ik ben al ongeveer zevenentwintig jaar betrokken bij scouting Geffen, eerst als jeugdlid en hierna als scouts leider. Vervolgens heb ik als secretaris plaatsgenomen in het bestuur van deze vereniging, na een kleine acht jaar heb ik destijds het stokje overgedragen. Op dit moment beheer ik de Facebook pagina van de vereniging en verricht andere communicatie activiteiten.

Naast mijn gezinsleven, werk en scouting spendeer ik mijn vrije tijd met hardlopen, vele activiteiten met mijn vriendengroep (CV de Kruipers), kookclubje en klussen rondom huis. Verder ben ik ook actief in de wijk, we organiseren een buitenspeeldag in de Buitelhof en een straat barbecue.

De dorpsraad is, in mijn ogen, een belangrijke spreekbuis vanuit het dorp richting de gemeente en vice versa. Die zich inzet voor de leefbaarheid in ons mooie dorp, uiteraard samen met onze dorpsgenoten. En ik hoop dan ook komende vier jaren mijn steentje bij te kunnen dragen aan de leefbaarheid in Geffen. Ik ben benieuwd wat er de komende vier jaar op ons pad komt.

Groet,

Rob