Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Geffen Begroten

3 mei 2016

Geffen Begroten Je zal er ongetwijfeld al iets van hebben gehoord. De gemeente Oss start een experiment waarbij de Geffenaren zelf mogen begroten. Volgende week donderdag 12 mei is de aftrap.

Wat is er nodig om Geffen nog beter, aantrekkelijker, gezelliger, zorgzamer, groener of sportiever te maken? Tijdens Geffen Begroten gaan inwoners met deze vragen aan de slag, en kan Geffen invloed uitoefenen op het gemeentelijke geld.

In dit experiment van de gemeente Oss kunnen de Geffenaren hun begroting opstellen. Het doel van het traject is dat mensen zelf keuzes kunnen maken voor Geffen. De nieuwe begroting gaat uiteindelijk naar de gemeenteraad. Als zij de begroting van Geffen goedkeurt, kan de begroting van Geffen verwerkt worden in de gemeentelijke begroting voor 2017. En zien we de veranderingen dus volgend jaar al terug in Geffen.

Alle inwoners van Geffen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan Geffen Begroten. Dit kan op een van de start- of slotbijeenkomst, of tijdens de werkgroepen.


Meer weten? Ga naar www.geffenbegroten.nl en volg het op Facebook en Twitter!Ga terug naar het nieuwsoverzicht.