Geffen meets "Groot Oss"

19 april 2015

Op zaterdagavond 25 april 2015 wordt sporthal De Geer in Geffen omgetoverd tot een sfeervolle schouwburg. Cultureel Geffen gaat zich met muziek, zang, dans en theater presenteren aan haar nieuwe gemeente Oss.

Daarnaast worden de bezoekers getrakteerd op een concert van het Groot Oss gelegenheidsorkest en is er een infomarkt waar Geffense goede doelen en stichtingen zich presenteren.
Meer dan 20 Geffense en Osse verenigingen zijn bij dit initiatief betrokken dat in totaal ongeveer 230 deelnemers telt. Het wordt een avond van beleven, ontmoeten, binden en verbinden. Na het officiële programma kan men nog gezellig naborrelen en netwerken op de afterparty met de coverband Time machine.

Het begint om 20.00u en de zaal gaat om 19.30u open. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 7,50 en aan de kassa (mits nog beschikbaar) voor € 10,00. Kaarten in de voorverkoop zijn te verkrijgen bij Warenhuis Bosch van Erp, Geffen.

Geffen meets "Groot Oss" wordt mede mogelijk gemaakt door Dorpsraad Geffen. Meer info over deze avond? klik hier.

Twitter Addthis