Geslaagde Buitenspeeldag in Geffense wijken

14 juni 2016

Geslaagde Buitenspeeldag in Geffense wijken Afgelopen woensdag 8 juni was het landelijke Buitenspeeldag. In Geffen hebben hier twee wijken aan deelgenomen, De Elshof en De Verlengde de Run.

De jaarlijkse Buitenspeeldag is een initiatief van Jantje Beton en Nickelodeon om kinderen te stimuleren om buiten actief bezig te zijn.
Ook in Geffen hebben vrijwilligers het initiatief genomen om kinderen veilig en vooral met veel plezier op straat te laten spelen.

In de Verlengde Run en in de Elshof waren de kinderen van harte welkom om er een leuke middag van te maken. Zoals op de foto's is te zien zijn er in beide wijken veel kinderen komen spelen en hebben zij er samen met hun papa's, mama's en de vrijwilligers een mooie middag van gemaakt. De vrijwilligers kijken terug op een geslaagde middag en vonden deelname zeker voor herhaling vatbaar.

Misschien wil jij volgend jaar ook een buitenspeeldag organiseren in jouw wijk?

Bron: Buitenspeeldag De Verlengde de Run (foto: Chantal van Oort)