Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Geslaagde nieuwjaarsborrel 2017

16 januari 2017

Geslaagde nieuwjaarsborrel 2017 Gezellig borrelen, kennismaken met onze nieuwe wethouder en de bekendmaking van de winnaars van HBIVG. We kunnen ook dit jaar weer terugkijken op een geslaagde nieuwjaarsborrel in De Koppellinck..

De bijeenkomst is er vooral om elkaar te ontmoeten. De dorpsraad wil alle Geffenaren de kans geven bijeen te komen om in een gezellige sfeer te toosten op het nieuwe jaar. 


Nieuwe wethouder voor Geffen

Speciaal dit jaar was het afscheid van aandachtswethouder René Peters en tegelijkertijd de kennismaking met de nieuwe wethouder Annemieke van de Ven. De dorpsraad heeft Van de Ven begin dit jaar al rondgeleid door Geffen. Onder meer om actualiteiten als De Koppellinck, onderkomen scouting/gilde en het dorpsplein, bij haar onder de aandacht te brengen. Van de Ven gaf aan een ''actief en betrokken'' Geffen te zien. 


Subsidie

Afgelopen jaar heeft de dorpsraad weer veel activiteiten ondersteund met een subsidie. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst hebben een aantal van hen een korte toelichting gegeven over de besteding ervan. Binnenkort zal een overzicht van alle subsidies op deze website verschijnen. Handig, want misschien heb jij ook een steuntje in de rug nodig om die leuke activiteit nu eindelijk eens te realiseren? informeer daarvoor bij de dorpsraad naar de mogelijkheden.


Het Beste Idee Voor Geffen

Deze avond werden ook de winnaars bekend gemaakt van Het Beste Idee Voor Geffen. Dankzij de creatieve ideeën van deze jonge winnaars komt er in het arboretum een kabouterpad en wordt er later dit jaar een filmmiddag gehouden voor kinderen. Binnenkort meer hier over..


In het fotoalbum vind je foto's van de nieuwjaarsborrel. Neem maar eens een kijkje!Ga terug naar het nieuwsoverzicht.