Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Heropening speeltuin de Buitelhof

24 december 2017

Heropening speeltuin de Buitelhof Het afgelopen jaar hebben enkele wijkbewoners samen met gemeente Oss hard gewerkt aan het oplossen van knelpunten in de wijk de Elshof.

Zo zijn alle uitgangen van brandgangen bekeken en waar nodig veiliger gemaakt en zijn er in en om speeltuin de Buitelhof veel verbeteringen geweest. Deze week zijn de laatste werkzaamheden uitgevoerd in de vorm van het plaatsen van een groot nieuw speeltoestel.
 
Opening nieuw speeltoestel
De afronding van dit project wil gemeente Oss samen met de wijkbewoners vieren in de vorm van een (her)opening van speeltuin de Buitelhof. Deze opening wordt gehouden op woensdag 27 december van 15.00 tot 16.30 uur op de speeltuin de Buitelhof. Dus wees welkom bij deze opening en bekijk onder het genot van een hapje en een drankje wat er mogelijk is als enkele bewoners een initiatief nemen. Ideaal uitstapje met de kinderen op deze 3e kerstdag!
 
Dorpsraad Geffen is blij met het initiatief van deze bewoners en wil ze bedanken voor hun tijd en enthousiasme waarmee ze dit alles hebben aangepakt.


Ga terug naar het nieuwsoverzicht.