Dorpsraad Geffen met burgemeester Buijs en wethouder Peters

Hugo van der Zande

3 juni 2018

Hugo van der Zande Hallo,
Voor mij begint alweer de tweede periode als dorpsraadlid voor ons Geffen. De eerste periode is goed bevallen en daarom zet ik me graag weer in voor een leefbare omgeving. In de afgelopen jaren hebben we als dorpsraad geprobeerd op verschillende vlakken het dorp mooier en leuker te maken voor alle inwoners. We hebben ideeën geïnitieerd en er is veel op ons afgekomen.

Zelf heb ik een poging gedaan om Geffen beter bekend te maken met de dorpsraad. Want volgens mij begint het met zichtbaar zijn en zorgen dat mensen je weten te vinden. Ik heb me dan ook veel bezig gehouden met de communicatie. De website en social media zo goed mogelijk onderhouden zodat de dorpsraad bereikbaar én actueel is. Daar zijn we volgens mij voor een groot deel in geslaagd, maar we kunnen zeker ook nog veel 'terrein winnen'. Samen met de andere leden wil ik daar graag mee doorgaan.

Geffen.nl

Uiteraard grijp ik deze blog ook aan om een van onze projecten te belichten. Niet lang geleden hebben we de nieuwe website Geffen.nl gestart. Een digitale ontmoetingsplek die al door velen is bezocht. En dat dankzij de inzet van een paar enthousiaste vrijwilligers, bedrijven, verenigingen en andere Geffenaren want alleen samen maken we er een succes van. Het begin is mooi, maar er zit nog meer in het vat en daar blijven we aan werken. Hou het in de gaten!

Er is dus al veel gedaan, maar er is ook nog veel leuks te doen. Daar ga ik vol voor en het liefst met elkaar! Dus heb je nog ideeën laat het weten en beter nog, denk je ook je steentje bij te kunnen dragen, help ons en maak Geffen nog een beetje gezelliger!

Hugo