Ine Groos-boom wordt geplant op 22 november

10 oktober 2015

Ine Groos-boom wordt geplant op 22 november Eindelijk, het is zover! Zondag 22 november zal in het Arboretum aan de Kerkesteeg in Geffen de Ine Groos-boom worden geplant.

Eerder dit jaar werd tijdens 'Geffen Meets Groot Oss' een boom ter beschikking gesteld, waarbij het bestuur van Stichting Arboretum & Natuurbeleving Geffen de Geffenaren vroeg voor wie zij deze boom zouden willen planten. Er werd massaal gekozen voor Ine Groos, die in vele verenigingen -waaronder de dorpsraad- zeer actief was en begin dit jaar helaas veel te jong het leven liet.

Dorpsraad Geffen is zeer verheugd met de uitverkiezing om voor Ine een boom te planten. Een mooi eerbetoon waarmee Ine zichtbaar herinnerd zal blijven in Geffen.

Meer informatie over deze dag of het Arboretum in Geffen is te vinden op www.arboretumgeffen.nl.

Twitter Addthis