Jong Geffens Talent in jouw vereniging?

19 december 2018

Jong Geffens Talent in jouw vereniging? De Stamtafel houdt op 20 januari haar 500ste editie. Het wordt een speciale stamtafel waarbij terug en vooruit wordt gekeken. Ook wordt de verkiezing Jong Geffens Talent geïntroduceerd. Daarom deze oproep voor alle verenigingen...

We zien in Geffen veel wat oudere mensen actief en daarom wil de Stamtafel nu jong talent in het zonnetje zetten. En waar nodig helpen doorbreken. Vandaar de verkiezing van Jong Geffens Talent op 20 januari. We willen iedereen vragen die jonge mensen kent die actief zijn in verenigingen, clubs, vriendengroepen of nieuwe initiatieven en die iets nuttigs doen voor die clubs om hen voor te dragen via Stamtafel@torenklanken.nl. De naam van de persoon en een korte toelichting is voldoende.

De jury bestaat uit Boet van Dijk, Karin van de Brand en Chrisjan van Dinther. Zij zullen op 20 januari de winnaar bekend maken.