Landelijke Opschoondag 25 maart 2017

7 februari 2017

Landelijke Opschoondag 25 maart 2017 Met hetzelfde gemak... Inderdaad, gooi je het in de afvalbak! Op 25 maart 2017 wordt in heel Oss extra aandacht besteedt aan een schonere leefomgeving. En een schone leefomgeving willen we uiteraard ook in Geffen..

Vorig jaar was de Opschoondag een groot succes. Met ruim 550 deelnemers werd er 7600 kilo zwerfafval opgeruimd. Ook in Geffen heeft een groepje inwoners een wijk afvalvrij gemaakt.

Het zou mooi zijn als ook dit jaar een groepje inzamelaars wordt gevormd. Materialen en veiligheidshesjes worden uiteraard geregeld. Dus weet jij van aanpakken en wil je graag een steentje bijdragen om jouw wijk schoon te houden? Trommel je vrienden, wijkbewoners of verenigingsleden op en meld je aan via info@dorpsraadgeffen.nl

Bekijk hier welke projecten er tijdens de Opschoondag in de hele gemeente Oss worden georganiseerd: