Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Sterke verjonging Dorpsraad Geffen

22 december 2014

Op 8 januari zullen de nieuwe dorps- en wijkraden in de gemeente Oss worden benoemd door burgemeester Wobine Buijs. Dorpsraad Geffen zal dan sterk verjongd doorstarten. 

De wijk- en dorpsraden in Oss hebben net als de gemeenteraad steeds een zittingstermijn van 4 jaar. Parallel aan de gemeenteraadsverkiezingen buigt een onafhankelijke benoemingscommissie zich over de samenstelling van de nieuwe wijk- of dorpsraad. In Geffen vond dit proces afgelopen jaar voor het eerst plaats. Bert van Laarhoven, Cynthia Smit, Anton Romme en Chrisjan van Dinther zetten zich aan de schone taak om voor Geffen een nieuwe dorpsraad samen te stellen. Ze slaagden erin om elf belangstellenden voor de zeven beschikbare posten te werven. Er viel dus iets te kiezen. De benoemingscommissie koos uiteraard voor kwaliteit, maar daarnaast voor veel jong bloed in de dorpsraad. 


Na een aantal intensieve gesprekken en ampel beraad kwam de commissie tot de volgende voordracht (in alfabetische volgorde):

Peter van Erp, Tonny van Erp, Hans Hoeben, Michel van Nistelrooij, Piet van de Wetering, Christel Willemse en Hugo van der Zande. 


Dorpsraad Geffen 2015Ga terug naar het nieuwsoverzicht.