Pascal Peters stelt zich voor

21 november 2018

Pascal Peters stelt zich voor
Dag inwoners van Geffen,

In dit artikel wordt aan mij de mogelijkheid geboden om mezelf voor te stellen. Daar maak ik graag gebruik van...

Na twaalf jaar bij een kleine gemeente in de regio Tilburg te hebben gewerkt (als coördinator was ik betrokken bij vele technische projecten in de openbare ruimte), werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Als gebiedsbeheerder bij de gemeente Oss houd ik me sinds dit jaar bezig met de vele facetten in de openbaar ruimte, zeg maar de maatschappelijke tuin waar iedereen zich prettig in voelt. Hierbij kun je denken aan het groenonderhoud, de speelterreinen, bruggen, sloten en uiteraard de gemeentelijke wegen.

Oppimpen van De Klimop

Onze opzichters zijn in eerste instantie verantwoordelijk voor de dagelijkse, meer reguliere, werkzaamheden. Naast het houden van toezicht op onze aannemers en de IBN, zorgen zij ervoor dat uw melding/klacht wordt afgehandeld. Via de Buiten Beter App of het meldingsformulier op www.oss.nl kunt u laagdrempelig uw melding aan ons doorgeven. Ik kom zelf vooral in beeld bij niet-reguliere werkzaamheden zoals het ombouwen van speelterreinen, grootschalig wegonderhoud en de inrichting van de openbare ruimte bij nieuwbouw wijken. In Geffen zijn we in het najaar met diverse betrokken partijen bezig met het ‘oppimpen’ van speelterrein ‘De Klimop’, de aankleding van het openbaar terrein rondom De Koppellinck en de groenprojecten tussen Geffen en Oss.

Mountainbiken

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met mijn grote hobby: fietsen. Sinds mijn studie aan de HAS te ’s-Hertogenbosch (technische bedrijfskunde) ben ik verknocht aan het mountainbiken. Op sportief niveau maak ik menig rondje en schroom daarbij niet om af en toe aan een wedstrijd/evenement mee te doen (bijvoorbeeld een 6 uurs MTB-wedstrijd, een 24 uurs estafette MTB wedstrijd of 250 km door Luik-Bastenaken-Luik op de racefiets). De laatste jaren ben ik ook actief in het organiseren van diverse wedstrijden in de regio. Als favoriete vakantiebestemming kan ik een rondreis door Noord-Amerika, Scandinavië en Spanje zeker aanbevelen.

Ik heb voor mijn werk nauw contact met de dorpsraad van Geffen, een actieve betrokken club inwoners die goed naar de collectieve belangen van het dorp kijkt. Ik ben tevens frequent bij de (openbare) dorpsraadvergadering aanwezig. Graag zie ik je daar!