Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Persbericht: 1 maart infoavond Buitenspeeldag 2016

22 februari 2016

Ook dit jaar mogen kinderen weer een middag veilig op straat spelen. Dit kan op de Landelijke Buitenspeeldag. Op dinsdag 1 maart is er een informatieavond over de Buitenspeeldag.

Op woensdag 8 juni is het weer zover. Dan is het Landelijke Buitenspeeldag. Tijdens deze dag worden in heel Nederland straten afgesloten voor het verkeer. Kinderen krijgen zo een echte speelstraat. Tevens is deze dag ook een protest tegen de gevaren in het verkeer die de kinderen in hun bewegingsvrijheid beperken. Zo is de Buitenspeeldag naast één groot kinderfeest ook een actiedag voor een veilig en kindvriendelijk verkeer.


De informatieavond op dinsdag 1 maart is vooral bedoeld voor mensen die nog iets meer willen weten over het organiseren van een buitenspeeldag willen organiseren. Mocht u samen met bewoners uit uw straat dit jaar mee willen doen, dan bent u van harte uitgenodigd voor deze avond.


De informatieavond in het Talentcentrum, Berghemseweg 8b, begint om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 21.30 uur. U vindt het Talentcentrum aan de Berghemseweg, achter de Visserskerk.


Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u contact opnemen met Carla Bloks,0412-683162. Carla.Bloks@ons-welzijn.nl of Anita van Erp, tel. 088 3742525 per mail anita.vanerp@ons-welzijn.nlWij hopen u te mogen begroeten en samen met u een heel leuke buitenspeeldag te organiseren op woensdagmiddag 8 juni 2016!Ga terug naar het nieuwsoverzicht.