Schone straat, schone buurt, schoon Geffen

23 februari 2017

Schone straat, schone buurt, schoon Geffen Zaterdag 25 maart is de Landelijke Opschoondag. Wie zijn ogen goed de kost geeft ziet dat ook ons dorp ontsierd wordt door zwerfvuil. Dorpsraad Geffen wil de opschoondag dan ook van harte ondersteunen.

We roepen de inwoners op om er een uurtje met de vuilniszak op uit te trekken en de eigen leefomgeving of het favoriete ommetje vrij van troep te maken. Dat mag ook op een andere dag dan 25 maart. De Geffense buurtverenigingen kunnen hierin allicht een stimulerende rol spelen. Opgeven kan via info@dorpsraadgeffen.nl

WELKE GEFFENSE JEUGDVERENIGINGEN NEMEN ONZE UITDAGING AAN?

Wij dagen ook de leiders van de jeugdverenigingen uit om samen met de jeugdleden zaterdag 25 maart enkele uurtjes de handen uit de mouwen te steken.

Vergoeding

De dorpsraad stelt voor de deelnemende jeugdverenigingen een stimuleringsbijdrage beschikbaar. Jong geleerd is oud gedaan.

Door de kinderen mee te laten opruimen, hopen we op een stukje bewustwording t.a.v. het gedachteloos weggooien van afval. Deze bijdrage biedt de club de mogelijkheid om iets extra’s te doen met hun jeugdleden. Meld u aan via info@dorpsraadgeffen.nl vóór 11 maart met de volgende gegevens: naam club, aantal deelnemers, aantal begeleiders, eventueel de plaats waar men zwerfafval wil ruimen.

Weet u locaties met veel zwerfafval in de buurt, meld het ons!