Succesvolle eerste nieuwjaarsborrel

9 januari 2016

Succesvolle eerste nieuwjaarsborrel Op vrijdag 8 januari zijn ruim 100 mensen afgekomen op de eerste nieuwjaarsborrel van de Dorpsraad Geffen...

In een gezellig aangeklede Koppellinck is er getoost op het nieuwe jaar. Voorzitter Hans Hoeben sprak van een zeer geslaagde eerste editie en wethouder René Peters sprak over een Geffen ''waar je je snel thuisvoelt''.

De avond was er vooral om op een gezellige manier met Geffenaren het nieuwe jaar in te luiden. De dorpsraad kijkt terug op een geslaagd eerste jaar en wil ook in 2016 deze lijn vol energie doorzetten. Een jaar waarin zij nog meer zichtbaar willen zijn om initiatieven te ondersteunen en het wonen en leven in Geffen nog aantrekkelijker te maken.

Succesvolle eerste nieuwjaarsborrel

Deze avond gaf ook verenigingen de gelegenheid om een korte toelichting te geven over de besteding van hun verkregen subsidie van de dorpsraad. Subsidie die besteed is aan activiteiten die de leefbaarheid in Geffen versterken.

De avond werd muzikaal ondersteund door de jeugdige leden van Ut Pomp Smoesje.