Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Uitnodiging Eindejaarsborrel Dorpsraad tijdens Midwinterfeest!

12 december 2018

Uitnodiging Eindejaarsborrel Dorpsraad tijdens Midwinterfeest! Op 21 december 2018 wordt -als alternatief voor de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie- van 19.00 tot 21.00 uur het glas geheven op het nieuwe jaar tijdens het Midwinterfeest op het Arboretum. Wees welkom!

De Dorpsraad zocht naar een andere mogelijkheid om de nieuwjaarsreceptie in te vullen en ging in gesprek met de organisatoren van het Midwinterfeest, die vorig jaar met veel enthousiasme dit nieuwe evenement opstartten op het Arboretum.


Voor alle dorpsgenoten

Midwinterfeest: een laagdrempelige, muzikale verbinding in winterse sferen, waarbij iedereen welkom is.Gezellig samenzijn, met een fijn stukske muziek, een warme kop soep, een biertje, maar vooral... met veel dorpsgenoten.


Deze eindejaarborrel is een mooie samenwerking tussen o.a. Dorpsraad Geffen, Arboretum & Natuurbeleving, WIK, Rottenrijk en Gilde.


Je kunt je handen warmen bij de vuurkorven, maar kom vooral lekker warm gekleed en graag te voet of op de fiets. Om ca. 21 uur sluiten we af bij het Arboretum en kan het feest worden voortgezet op het Dorpsplein, waar je bij horeca Geffen de borrel verder kan uitbouwen tot een gezellig Geffens feestje!


Zien we jullie ook op 21 december om 19.00 uur op het Arboretum?


Tot dan!Ga terug naar het nieuwsoverzicht.