Verslag 2e werkgroepbijeenkomst Voorzieningenkaart

23 november 2015

Vergeten wat er ook alweer is besproken of heb je de laatste bijeenkomst gemist? Hier vind je het verslag van de tweede werkgroepbijeenkomst voor de Voorzieningenkaart Geffen.

Het verslag in PDF:

Verslag 2e werkgroepbijeenkomst 12 november 2015.pdf

Hoe gaan we verder?

Op 1 december om 20.00u komen we weer bij elkaar in de Koppelinck.

De groep ouderen en zorg praat verder om de behoefte voor 2030 duidelijker in beeld te krijgen. De groep sport wil verder verdiepen in de mogelijkheden voor samenwerking en de financiële ruimte, bij gemeenten en bij verenigingen. De groep rond het centrum is het inhoudelijk eens, en kan een vervolgvraag formuleren om het centrum te versterken. Daarbij willen we graag meer winkeliers en direct omwonenden betrekken. De partners in de Koppelinck willen graag kijken naar mogelijke verbeteringen.

Ter voorbereiding is er huiswerk voor iedereen. We gaan meer informatie delen, rondom het gebruik van gebouwen (plattegronden en bezettingsgraad) en we gaan op hoofdlijnen inzicht krijgen in financiën. Dat is nodig om realistische scenario’s te maken voor de toekomst van Geffen. Die scenario’s leggen we dan vast in het advies Voorzieningenkaart Geffen 2030.

Hoe moeten we verder met de Koppelinck, met de Geer, het Oude Klooster, het gemeentehuis, met huisvesting voor scouting en Gilde? Hoe gaan we de samenwerking tussen verenigingen in Geffen voor de toekomst behouden en mogelijk versterken. Hoe zorgen we ervoor dat Geffen in 2030 nog steeds een leefbaar en vitaal dorp is?

Doe mee, denk mee, praat mee en sluit op 1 december om 20.00u weer aan in de Koppellinck!

De koffie, thee en tafels staan dan weer klaar!

Mocht je nog opmerkingen of suggesties hebben voor in het verslag of voor de komende werkgroepbijeenkomst, laat het dan weten via f.van.der.zandt@oss.nl.

Twitter Addthis