Video: winnaars HBIVG zijn bekend!

31 januari 2017

Video: winnaars HBIVG zijn bekend! Eind vorig jaar heeft Dorpsraad Geffen de jeugd aan het denken gezet door middel van "Het beste idee voor Geffen". Dorpsraadleden Christel en Michel brachten een bezoek aan de winnaars.. (video)

Alle kinderen t/m 16 jaar kregen de mogelijkheid een idee of ontwerp in te sturen van zijn of haar idee dat Geffen nog mooier en leefbaarder zal maken.

De winnaars zijn bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst en wij feliciteren daarom:

-Lynn en Daan Eikenaar; zij hebben het idee geopperd om een leuk kabouterpad te maken bij het arboretum.

-Alle kinderen van c.v. De Kruipers; zij hebben samen bedacht om een filmmiddag in sporthal De Geer te houden voor alle kinderen in Geffen. Gedurende de middag moeten er films worden gedraaid voor zowel de jongste jeugd als de wat oudere jongeren.

Deze bijzonder creatieve ideeën zullen -op initiatief van de dorpsraad- worden gerealiseerd. Beide ideeën zijn zeker een aanwinst voor Geffen, dus bedankt winnaars!

Video: bekendmaking prijswinnaars

De dorpsraadleden Christel en Michel zijn bij de winnaars thuis op bezoek geweest om hen persoonlijk de prijs te overhandigen. Zij hebben hier zelfs een kort filmpje van gemaakt.

De video is ook te vinden op onze facebookpagina. Neem snel een kijkje en vergeet niet om Dorpsraad Geffen te ‘liken’.