Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Wat is de Voorzieningenkaart?

24 september 2015

We hebben in Geffen veel maatschappelijke voorzieningen. Denk aan De Koppellinck, sporthal De Geer, Sportpark de Biescamp, het Oude Klooster, het voormalig gemeentehuis etc. Veel van deze voorzieningen zijn al wat ouder en moeten de komende jaren worden vervangen of gerenoveerd...

De bezetting van de voorzieningen is soms te laag om de kosten, bijvoorbeeld voor onderhoud, verzekering en verwarming, terug te verdienen. Daarnaast kunnen we ons afvragen of sommige activiteiten niet beter in andere gebouwen georganiseerd kunnen worden. Zeker als het de samenleving geld kost om een gebouw open te houden.


Iedereen mag meedenken

Welke activiteiten organiseren we als dorp in 2030? Wie wonen er dan en waar ontmoeten we elkaar? Is dat in de kerk of de kroeg, de school of de voetbalkantine? Op die vragen gaan we antwoorden vinden. Verenigingen, ondernemers en inwoners, iedereen is van harte uitgenodigd mee te denken over de toekomst van Geffen!


Tijdens de startbijeenkomst op maandagavond 28 september gaan we met elkaar in gesprek over voorzieningen en leefbaarheid. Het doel is om tot een realistisch toekomstplan te komen. Samen bepalen we in welke gebouwen of sportcomplexen we wel of niet extra investeren.


De voorzieningenkaart is een initiatief van de gemeente Oss, ondersteund door Dorpsraad Geffen.


Aanmelden voor de startbijeenkomst is niet noodzakelijk.


Datum: maandag 28 september 2015

Aanvang: 20.00u (inloop vanaf 19.30)

Locatie: De KoppellinckMeer informatie?

www.oss.nl/voorzieningenkaart

twitter: #oss2030
Ga terug naar het nieuwsoverzicht.