Dorpsraad Geffen met burgemeester Buijs en wethouder Peters

Wat vind jij dat het nieuwe college moet gaan doen?

26 maart 2018

Wat vind jij dat het nieuwe college moet gaan doen? Gemeente Oss zoekt nieuwe leden voor het digitaal burgerpanel. Inwoners die graag hun mening geven over bijvoorbeeld de parkeertarieven of afvalinzameling.

Korte vragenlijsten

Leden van het burgerpanel krijgen 4 tot 6 keer per jaar een e-mail met daarin een korte vragenlijst. Door deze vragenlijsten in te vullen, kunnen ze invloed hebben op het beleid van de gemeente.

Huidige leden

Op dit moment zijn ruim 800 mensen lid van het burgerpanel. Hierin zitten bijvoorbeeld nog weinig mensen uit Geffen. Geffen hoort sinds de herindeling in 2015 bij de gemeente Oss. Daarnaast is het burgerpanel ook op zoek naar meer jongeren, inwoners met een migratieachtergrond en mensen met een mbo-diploma of lager opgeleiden.

Laat ook jouw mening horen!

Aanmelden kan via www.oss.nl/burgerpanel.