Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

We are Food Picknick

11 juli 2018

We are Food Picknick Iedereen is zaterdag 14 juli van harte welkom op de We Are Food picknick. Deze is van 15 tot 18 uur in het mooie Arboretum in Geffen. Er zijn gezellige kraampjes waar (h)eerlijke streekproducten te koop zijn. 

U krijgt de leuke broodtrommel ‘dikke mik’ om zelf te vullen. Kinderen kunnen de natuur ontdekken in het Huisje Boompje Beestje Pad, zich laten schminken of meedoen met spellen zoals lasergame en footpool. De entree is gratis. Kijk op www.datisoss.nl voor de lijst met deelnemers.


Oss heeft passie voor voedsel!

Dit jaar staat in het teken van voedsel.In Oss zijn heel veel boeren. Zij maken ons eten. Bijvoorbeeld kaas, vlees en eieren. Maar ook van planten, zoals granen en bonen. En er zijn heel veel bedrijven in Oss die iets met dat eten doen. Die bedrijven zorgen dat ons eten goed wordt ingepakt en vervoerd. Of ze bedenken nieuwe machines om het eten bijvoorbeeld goed te bewaren. Niet iedereen weet dat allemaal. Daarom laten we nu een jaar lang zien en proeven wat er allemaal in Oss gebeurt met eten. Dat doen we samen met heel Brabant: We Are Food!! 


Kijk op www.uitpuntoss.nl/wearefood voor alle activiteiten in Oss dit jaar.Ga terug naar het nieuwsoverzicht.