Even voorstellen: Christa Dollevoet

De dorpsraad is vernieuwd en heeft naast vijf oudgediende ook twee nieuwe leden. In deze blog stelt Christa Dollevoet zich voor. 

 

Hallo Geffenaren, 

 

Ik ben Christa, 50 jaar en sinds 9 jaar woonachtig in de Kloosterstraat in Geffen.

 

Ik ben getrouwd met Peter Dollevoet en we hebben 1 zoon, Koen, 18 jaar oud. 25 jaar geleden ben ik getrouwd met Peter en dus ook geëmigreerd vanuit Bornem (België) naar Nuland. Daar hebben we zo’n 16 jaar heel fijn gewoond in de Ambachtsstraat (op het industrieterreintje). Toch konden we de drang niet weerstaan om naar het mooie Geffen te komen, en daar hebben we tot op de dag vandaag geen spijt van.


Toen Koen ongeveer 5 jaar oud was, ging hij fietscrossen bij FCC Nuland. En meteen werd ik al meegesleept in het bestuur aldaar. Daar heb ik de functie van secretaris zo’n 10 jaar vervuld, en daarbuiten nog vele anderen activiteiten en hand- en spandiensten op me genomen.  Samen hebben we hard gewerkt aan de totstandkoming van een mooie fietscrossclub, klaar voor de toekomst met een prachtige accommodatie nu gelegen aan de Coppensdijk te Vinkel. In juni 2017 heb ik daar afscheid genomen en ben toen gestopt met mijn al werkzaamheden aldaar. 


Sinds een jaar of 4 werk ik parttime bij een bedrijf in Oss en doe daar de boekhouding, alle dagen op de fiets over de F59. Voorheen heb ik 21 jaar gewerkt bij een internationaal bedrijf in groente en fruit in Hedel, ook op de administratie. Verder houd ik nog van sporten (tennissen, skiën, sportschool, fietsen en wandelen), en gezellige dingen doen met vrienden. 


Na een half jaartje “rust” in het vrijwilligerswerk dient de Dorpsraad zich aan. Geffen is een mooi dorp, sinds enkele jaren bij de gemeente Oss gevoegd. Wil Geffen niet op de achtergrond verdwijnen is het van belang dat er een filter bestaat tussen de inwoners van Geffen en het Osse bestuur, en hierin wil ik heel graag mijn bijdrage leveren. De leefbaarheid van Geffen, in samenwerking met alle inwoners,  bevorderen. Het lijkt me een leuke taak om dit mogelijk te maken.  Samen met de andere leden van de Dorpsraad Geffen wacht me een mooie en spannende uitdaging. Ik heb er zin in! 


Groetjes en hopelijk zien of spreken we elkaar snel,


Christa

mei 2018

 

Terug naar Blogs

christa_dollevoet.jpg

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.