'Het beste idee voor Geffen!'

Na vooral reageren op verzoeken van de gemeente, zoals de Voorzieningenkaart en Burgerbegroting, vinden we dat het nu tijd is om iets leuks te gaan doen voor de jeugd. Want wat mij betreft heeft de jeugd de toekomst en mogen zij best meer betrokken worden bij de veranderingen in Geffen. Daarom willen we dat ook zij nog meer de kans krijgen om te participeren in ons mooie dorp. En wat ben ik enthousiast over “Het beste idee voor Geffen”.

 

Hoe leuk is het om de kans te krijgen om jouw beste idee werkelijkheid te laten worden. Want ik ben er van overtuigd dat de Geffense jeugd boordevol goede ideeën zit. Ik kan hier een hele opsomming maken van alle ideeën die ik zelf heb, maar helaas... ik ben te oud. We hebben het ook er zeker over gehad om kaders te stellen, maar we zijn juist zo benieuwd naar de creativiteit van “onze jeugd”.

 

Ik hoop dat de komende maanden mijn hal vol staat met knutselproject en bouwwerken. En dat onze mailbox volstroomt met plannen van aanpak. Ik heb nu al zin om volgend jaar samen met de winnaars aan de slag te kunnen met de uitvoering van het beste idee voor Geffen!

 

Dus verras, verwonder en verbluf ons! Wij zijn er klaar voor.


Christel Willemse

oktober 2016


 

Terug naar Blogs

christel-willemse.jpg

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.