Allemaal aan de ton

Datum: 01-10-2020


Allemaal aan de ton

Koop in de maand oktober een regenton en krijg korting op een deel van de aanschafprijs! Met deze regentonactie willen we samen met jou een stapje zetten naar een klimaatbestendiger leefgebied!


Plaats een regenton

De riolen worden steeds meer belast door hevige buien door klimaatverandering. De gemeente en waterschap nemen  diverse maatregelen om de overlast hiervan te beperken. Ook jij als burger kunt maatregelen nemen door bij jouw thuis regenwater af te koppelen van het riool en bijvoorbeeld op te vangen in een regenton. Dit bespaart kostbaar drinkwater omdat plant en dier kunnen drinken van gezond en gratis hemelwater! Bedenk ook dat met minder tegels en meer groen in de tuin, het regenwater veel makkelijker in de grond kan zakken. Bovendien zorgt een groene omgeving voor meer koelte tijdens warme dagen en voor een leefomgeving voor vlinders, bijen en vogels.

 

Kom ook in actie

Lever de kortingsbon in bij één van de deelnemende winkels en krijg van de gemeente direct € 20 korting op een regenton naar keuze (assortiment kan wisselen per deelnemende winkel). De deelnemende winkeliers doen daar zelf nog eens € 10 korting bovenop voor de aanschaf van aanverwante artikelen zoals aansluitmateriaal of op de ton zelf. In de winkel staat aangegeven op welk(e) artikel(en) de € 10 korting vanuit de winkelier van toepassing is. Dit kan bij elke deelnemende winkel anders zijn. In totaal kun je dus € 30 euro korting ontvangen op de aanschaf van een regenton en eventuele aanverwante artikelen.

 

Download hier de regentonkortingsbon!

 

Je kan o.a. terecht bij de volgende deelnemende winkels:

 

1. Karwei, Cereslaan 9 Heesch

2. Tuincentrum Meijs, Bosschebaan 23 Heesch

3. Pets Place Boerenbond, Graafsebaan 46 Heesch

4. Vatenhandel Boeijen, Kortfoortstraat 22 Oss

5. Tuincentrum Coppelmans, Frankenbeemdweg 50 Oss

6. Gamma, Kanaalstraat 4 Oss

7. Pets Place Boerenbond, Parallelweg 7c Oss

 

Samen zetten we ons in voor meer groen in de buurt!

De regentonactie wordt in de maand oktober vanuit de campagne Operatie Steenbreek georganiseerd in gemeente Bernheze, Boekel, Landerd, Meierijstad, Oss en Uden en mede mogelijk gemaakt door Waterschap Aa en Maas en de deelnemende winkeliers.

 

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.