Aparte ingang voor bloedafname/priklab Bernhoven

Datum: 24-08-2020


Aparte ingang voor bloedafname/priklab Bernhoven

Vanaf donderdag 27 augustus opent Bernhoven in het ziekenhuis in Uden een aparte ingang voor patiënten die bij de bloedafname/priklab moeten zijn.


De nieuwe entree bevindt zich op de hoek aan de achterkant van het polikliniekgebouw. Hier staat een tent waar mensen eerst de verplichte gezondheidsvragen (triage) moeten beantwoorden. Deze triage blijft namelijk nodig vanwege veiligheid rondom corona. Dat geldt ook voor de 1,5 meter maatregel die nog altijd van kracht blijft.

 

Vanaf deze nieuwe ingang lopen de mensen de gang door naar route 10. Hier kunnen zij terecht voor bloedprikken of ophalen dan wel afgeven van materialen voor labonderzoek. Vervolgens kunnen de patiënten het ziekenhuis dan verlaten via de route in de hal.

 

Gele bewegwijzeringsborden wijzen de mensen die alleen op het lab hoeven te zijn straks vanaf de parkeerplaats en de entree naar deze nieuwe ingang. Op deze manier hoopt Bernhoven de wachtrij voor de andere afspraken in het ziekenhuis aan de voorkant bij hoofdingang in te korten.


Bron: Ziekenhuis Bernhoven

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.