AZOSS, dé zorgverzekering voor mensen met hoge zorgkosten en een laag inkomen

Datum: 22-11-2022


AZOSS, dé zorgverzekering voor mensen met hoge zorgkosten en een laag inkomen

Ziek zijn kan veel geld kosten. Een goede zorgverzekering is daarom belangrijk. Voor inwoners met hoge zorgkosten en een laag inkomen biedt de gemeente Oss de gemeentepolis AZOSS aan. Aanmelden kan tot en met 31 december via www.gezondverzekerd.nl/oss.


AZOSS

AZOSS is een basisverzekering met een aanvullende verzekering via CZ of VGZ. U kunt kiezen uit vier pakketten. Op www.gezondverzekerd.nl/oss staan de voorwaarden en een keuzehulp. Met de keuzehulp kunt u pakketten en premies vergelijken. Zo kiest u het pakket dat het beste bij uw situatie past. Kinderen tot 18 jaar kunt u gratis meeverzekeren.

 

Wat zijn de voordelen van AZOSS?

·         Aantrekkelijke premie. Gemeente Oss betaalt elke maand € 20 of € 40 mee. Wij betalen dit bedrag direct aan CZ en VGZ. Het bedrag dat in uw polis staat is het bedrag dat u zelf nog elke maand betaalt aan CZ of VGZ.

·         Ruime vergoedingen, ook voor kinderen. Bijvoorbeeld voor een bril, fysiotherapie, tandarts, orthodontie en de eigen bijdrage van de Wmo.

·         Bij het extra uitgebreide pakket is het eigen risico meeverzekerd.

·         Geen medische keuring.

 

Overstappen naar AZOSS

Aanmelden voor AZOSS kan alleen via www.gezondverzekerd.nl/oss. Aanmelden kan tot en met zaterdag 31 december 2022. CZ of VGZ zegt de oude zorgverzekering op.

 

Hulp bij het aanmelden

Heeft u hulp nodig bij het aanmelden? Vraag dan iemand in uw omgeving om u daarbij te helpen. Lukt dit niet? Bezoek dan een inloopspreekuur in de buurt. Kijk voor de locaties en tijden op: www.ons-welzijn.nl/spreekurenindewijk. Scroll naar beneden naar 'Gemeente Oss'. Kunt u het niet vinden? Bel dan 14 0412. Zij vertellen u waar en wanneer het spreekuur bij u in de buurt is.

 

Meer informatie

Voor vragen over de vergoedingen en premies kunnen inwoners terecht bij de zorgverzekeraars:

·         VGZ: www.vgz.nl of bel 0900 779 97 71

·         CZ: www.cz.nl of bel 088 555 77 77

Neem voor meer informatie over AZOSS contact op met de gemeente Oss. Bel 14 0412.

 

AZOSS draagt bij aan deze Global Goals:
global goals

Kijk voor meer informatie op www.oss.nl/globalgoals


Bron: gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.