Bestellen PBD container

Datum: 01-06-2021


Bestellen PBD container

Eindelijk is het zover, we kunnen beginnen met de inventarisatie voor de eenmalig verkoop van de PBD-containers.
 
Elk huishouden kan één gebruikte, schoongemaakte PBD-container bestellen voor de opslag van de PBD-zakken. Vraag de container aan vóór 30 juni 2021. Daarna is dit niet meer mogelijk.


Wij bieden de inwoners van ons dorp de gelegenheid om de container in Geffen op te halen. Dit zal op een zaterdagochtend in juli zijn, een exacte datum hiervoor hebben we nog niet kunnen vastleggen met de gemeente. Hierover zullen we je informeren via onze gebruikelijke kanalen en per mail.
 
Hoe werkt het?
1.     Stuur een mail, vóór 30 juni, met als onderwerp: “PBD container” naar info@dorpsraadgeffen.nl
Vermeld hierin je naam en adresgegevens (inclusief postcode)
2.     Met betrekking tot de betaling van de 10 euro volgt nadere informatie in de bevestigingsmail.
3.     Tijdens de ophaalzaterdag kun je jouw container, op vertoon van de bevestigingsmail, ophalen aan de achterkant van MFC De Koppellinck.
 
Let op: Je kunt ook de container via de website van de gemeente bestellen, maar dan moet je de container in Oss ophalen.
 
Eenmalige actie
Belangrijk: het kopen van een gebruikte afvalcontainer is een eenmalige actie voor inwoners van gemeente Oss. In de container kun je bijvoorbeeld uw volle PBD-zakken bewaren totdat ze opgehaald worden. Je kunt de container niet aan de straat zetten en de container wordt niet geleegd. Je wordt eigenaar van de container. Dat betekent ook dat je de container niet kunt laten ophalen als je bijvoorbeeld verhuist of de container niet meer nodig hebt. Bedrijven kunnen geen gebruikte afvalcontainer kopen.

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.