Bewonersbijeenkomst 'Duurzame Polder'

Datum: 12-06-2019


Bewonersbijeenkomst 'Duurzame Polder'

Op 18 juni nodigt de gemeente Oss u uit voor een bewonersbijeenkomst over het project 'Duurzame Polder'. Op deze avond wordt het proces van de verkenning naar de mogelijkheden om duurzame energie op te wekken in de polder nader toegelicht. Ook krijgt u hier de mogelijkheid om mee te denken en uw ideeën en zorgen aan te dragen. 


De eerste fase die op dit moment door de gemeenten Oss en 's Hertogenbosch en de provincie Noord Brabant wordt gestart is een verkenning naar de mogelijkheden om met behulp van windturbines en zonnevelden energie op te wekken in de polder.

De laatste tijd zijn er al veel berichten in de diverse media verschenen over definitieve aantallen windturbines en concrete plannen, maar uiteindelijk hebben de gemeenten de regie in handen en zij beginnen nu dus met een verkenning.

 

Dus wilt u weten waarom er naar de polder wordt gekeken voor dit project? Hoe het proces gaat lopen?  En hoe op de hoogte kunt blijven van dit project en hoe u betrokken wordt? Meld u dan aan op   www.oss.nl/duurzamepolderbijeenkomsten

 

Wilt u de informatie van de bewonersbrief nog een keer teruglezen kijk dan op:

https://www.oss.nl/Tonen-op-pagina-Standaard/Duurzame-polder-tussen-Oss-en-s-Hertogenbosch.htm

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.