Buitenspeeldag 2020 - informatieavond 18 februari

Datum: 31-01-2020


Buitenspeeldag 2020 - informatieavond 18 februari

Op woensdag 10 juni 2020 is het weer de Landelijke Buitenspeeldag. Tijdens deze dag worden in heel Nederland straten afgesloten voor het verkeer. Kinderen krijgen zo een echte speelstraat.

 

Leuk idee, maar je weet niet waar je moet beginnen? Ga dan naar de informatieavond!


Op dinsdag 18 februari organiseert ONS welzijn een informatieavond over de Buitenspeeldag in het Anton Jurgenshuis bij ONS welzijn, Schadewijkstraat 6 te Oss ('s avonds is hier gratis te parkeren).

De informatieavond begint om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 21.30 uur.

 

Tijdens deze avond zal informatie gegeven worden over de vergunningaanvraag, de verzekering en kunnen ervaringen worden uitgewisseld. Mocht je samen met bewoners uit uw straat dit jaar mee willen doen, dan ben je van harte uitgenodigd voor deze avond.

 

Indien je naar de informatieavond wilt komen en ons dit tijdig mededeelt, sturen wij je reeds vóór deze avond, informatie en het vergunningsaanvraagformulier toe. Je kunt dit formulier dan ingevuld meenemen en inleveren. De groepen die vorig jaar hebben meegedaan ontvangen automatisch een uitnodiging en vergunningaanvraagformulier.

 

Aanvraagformulieren voor de buitenspeeldag kunnen ook worden gedownload via de website van ONS welzijn. www.ons-welzijn.nl

 

 Persbericht


Bron: Ons Welzijn

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.