Dag van de Mantelzorg

Datum: 17-11-2022


Dag van de Mantelzorg

Oss waardeert mantelzorgers!

 

Vandaag, 10 november, viert Nederland de Dag van de Mantelzorg. Ook in de gemeente Oss worden mantelzorgers gewaardeerd voor hun inzet. De gemeente Oss nodigt mantelzorgers van harte uit voor het Kerstcircus in Oss. Vorige week nodigde wethouder Thijs van Kessel de eerste mantelzorger persoonlijk uit.


Thijs van Kessel, wethouder Zorg en Welzijn in de gemeente Oss: ‘Ik zie en waardeer enorm wat u als mantelzorger doet. Door uw inzet kan degene voor wie u zorgt langer in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Mantelzorg overkomt u en ook al doet u het met overtuiging en liefde, toch is het vaak zwaar. Zeker als u daarnaast ook nog werkt of naar school gaat. Zorg ervoor dat u niet overbelast raakt. Maak gebruik van de hulpmogelijkheden die er voor u zijn. Zorg goed voor uzelf. Dan houdt u het beter vol.

 

uitnodiging mantelzorger

 

We willen u een fijne avond bezorgen en oprecht bedanken voor het vele werk voor uw naaste(n). Dat doen we graag met de voorstelling van het Kerstcircus op donderdag 29 december. Een speciale dag voor u en degene voor wie u zorgt.’

 

Kerstcircus Oss

Een bezoek aan Kerstcircus Oss betekent een avond vol sfeer en magie. De betoverende verlichting en prachtige decoratie zorgen ervoor dat u zich meteen in een magische sfeer waant. Binnen in de tent is de warmte voelbaar. De sfeer en muziek nemen u mee naar de circuspiste. U geniet van internationale toppers die u meenemen in alle denkbare emoties. Bij aankomst krijgt u per persoon twee consumptiemunten.

 

Wanneer?         Donderdag 29 december

Waar?               Rusheuvel, Rusheuvelstraat 5, 5346 JH Oss

Tijd:                 U bent vanaf 18.30 uur welkom.

De voorstelling begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. Dit is met 30 minuten pauze.

 

Kijk voor meer informatie op: www.kerstcircus-oss.nl.

 

 uitnodiging kerstcircus

 

Komt u ook?

Woont u in de gemeente Oss, bent u mantelzorger en wilt u naar het Kerstcircus? Meld u dan voor maandag 5 december 2022 aan via het aanmeldformulier op de website van de gemeente Oss: www.oss.nl/dagvandemantelzorg.

 

Heeft u hulp nodig bij het aanmelden? Vraag dan familie of vrienden om u daarbij te helpen. Lukt dit niet? Bezoek dan een inloopspreekuur in de buurt. Kijk voor de locaties en tijden op: www.ons-welzijn.nl/spreekurenindewijk. Scroll naar beneden naar 'Gemeente Oss'.

 

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vanaf 20 december verstuurt de gemeente Oss de kaartjes voor het Kerstcircus.


Bron: gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.