De beheerders Buurt Whatsapp groep Geffen

Datum: 24-05-2024


De beheerders Buurt Whatsapp groep Geffen

Vele straten, buurten, wijken hebben een buurt whatsapp groep. Deze is door buurtbewoners vaak opgezet om makkelijk contact met elkaar te maken, vragen te stellen, feestjes te organiseren of elkaar een beetje te helpen of om de buurt in de gaten te houden.


Nu bestaat er in Geffen een overkoepelende groep waarin de beheerders van de wijk/straten zich kunnen aanmelden. Deze groep is opgezet om alleen onveilige situaties in het Geffense te melden, zodat ieder vrij snel op de hoogte gesteld wordt. In deze groep worden dus alleen zaken gedeeld die met veiligheid te maken hebben. Naast de beheerders van de buurtgroepen maken ook de wijkagent en de dorpsraad deel uit.

Ben je als beheerder nog niet aangesloten bij deze groep, dan kan je je aanmelden bij de Dorpsraad. Stuur een mail met je naam, mobiel nummer en emailadres naar info@dorpsraadgeffen.nl en vermeld welke straten, wijk in je buurtapp zitten.

Ben je als inwoner nog niet aangesloten bij een buurtapp, en je weet niet wie de beheerder is, ook dan stuur je een email naar de Dorpsraad en kijken we of we je in contact kunnen brengen met je beheerder van de buurtapp.

Samen maken we Geffen veiliger!


Bron: Dorpsraad Geffen

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.