Digitale Bijeenkomst Wonen in Geffen

Datum: 22-12-2021


Digitale Bijeenkomst Wonen in Geffen

Op woensdag 22 december 2021 organiseerde gemeente Oss en dorpsraad Geffen een online thema avond over Wonen in Geffen.  Welk woonbeleid hanteert gemeente Oss en wat betekent dit in Geffen?

 

Heb je de thema-avond gemist of wil je het nog een keer in alle rust terugkijken gebruik dan deze link.

 

Met een kleine honderd volgers was de avond goed "digitaal" bezocht en is er veel interesse voor dit onderwerp. Ook na de presentaties werden er veel vragen gesteld via het Whatsapp nummer. Er waren veel vragen met betrekking tot het nieuwbouwplan 't Veld en er is een grote interesse vanuit woningzoekenden voor een woning of kavel.


Welk woonbeleid hanteert gemeente Oss en wat betekent dit voor Geffen?

Programmamanager Wonen T. Thissen kijkt terug: wat is er in de periode 2015-2021 in Geffen gebeurd op het gebied van woningbouw? Maar hij kijkt vooral vooruit; wat komt eraan, welke doelen heeft de gemeente met het woonbeleid en wat merkt Geffen daarvan?

 

Mooiland, sociale huur in Geffen

Bert Linskens van Mooiland gaf een overzicht van de huidige woningvoorraad van sociale huurwoningen in ons dorp en welke plannnen ze voor de toekomst hebben. 

 

Informatie over ’t Veld
Projectleider A. Zaadnoordijk vertelde over de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk ’t Veld. Deze wijk ligt tussen de Veldstraat en de Heesterseweg in Geffen. Tijdens de bijeenkomst kreeg men uitleg over het stedenbouwkundig plan, de voorlopige verkaveling en de verdere planning.


Bron: Gemeente Oss en Dorpsraad Geffen

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.