Digitale enquête woonwijk ’t Veld Geffen

Datum: 19-05-2021


Digitale enquête woonwijk ’t Veld Geffen

Eind februari, begin maart heeft u mee kunnen denken over de gebiedsvisie. Bijna 300 mensen hebben hun reactie gegeven. Hartelijk dank daarvoor!

 

Wilt u weer meedenken en meepraten?

De gebiedsvisie is klaar. Wij gaan nu verder met de nieuwe woonwijk ’t Veld. Hiervoor maken we nu een stedenbouwkundigplan. Dit plan is gedetailleerder dan de gebiedsvisie. We hebben een concept gemaakt en horen graag van u uw mening en ideeën.


Digitale enquête

Helaas is het door de coronamaatregelen nog steeds niet mogelijk om een bijeenkomst te houden. Daarom organiseren wij weer een digitale enquête als alternatief. Wilt u meedenken? Dat kan. Ga dan naar: mpt.link/veldgeffen. U kunt vanaf woensdag 19 mei tot en met zondag 30 mei de enquête invullen.

Dit is een digitale enquête. Het invullen duurt enkele minuten. Wij hopen dat u hier allemaal gebruik van maakt. Het fijne van deze enquête is dat u zelf kunt kiezen wanneer u die wilt invullen. De website kunt u bezoeken op een tablet, maar werkt het beste op een computer of laptop.

 

Gebiedsvisie

Op 11 mei heeft het college van B&W ingestemd om de gebiedsvisie. Die leggen we nu voor aan de gemeenteraad. Wij verwachten dat de gemeenteraad op 8 juli de gebiedsvisie behandeld in haar raadsvergadering. Wilt u de gebiedsvisie bekijken of meer informatie over het project? Ga dan naar www.oss.nl/tveldgeffen.

 

  Gebiedsvisie 't Veld

 

Hoe gaan we verder?

Alle ontvangen reacties verzamelen wij. Wij gebruiken de reacties om het stedenbouwkundigplan te maken. In juli laten wij u het resultaat zien. Daarna gaan we verder met de volgende stap: het ontwerpbestemmingsplan. Wij verwachten het ontwerpbestemmingsplan in het vierde kwartaal van 2021 ter inzage te leggen.

 

Vragen?

Of heeft u andere vragen over deze ontwikkeling?

Neem dan contact met mij op via e-mailadres: a.zaadnoordijk@oss.nl.

Ook kunt u contact opnemen met de dorpsraad via: info@dorpsraadgeffen.nl
Voor actuele informatie over de ontwikkelingen kunt u kijken op: www.oss.nl/tveldgeffen


Bron: Gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.