Dorpshart: tweede gesprek

Datum: 16-05-2019


Dorpshart: tweede gesprek

Op woensdagavond 15 mei werden, door het bureau LOS Stadomland, drie scenario's voor het dorpshart gepresenteerd aan een grote groep Geffenaren. De scenario's zijn geinspïreerd op de opgehaalde informatie uit het eerste gesprek en er zijn elementen toegevoegd om de gedachten te prikkelen. Wilt u de scenario's zelf bekijken ga dan naar https://dorpshartgeffen.losstadomland.nl/ (vanaf 20 mei zijn de scenario's online). 

 

 


Voor de presentatie van de schetsen volgt er eerst een waarschuwing.  De scenario's zijn geen definitieve plannen en ideeën uit alle drie de scenario's zullen uiteindelijk vorm geven aan een het uiteindelijke scenario. Vervolgens worden de drie scenario's aan het publiek getoond, elk met een pakkende titel.

Na een korte pauze worden de scenario's in kleinere groepen uitgebreid besproken. Krijgen we een 'Pittoresk plein' of een 'Wervelend plein' of toch een 'Prettig plantsoen en dorpsplein'. Wederom blijken er wederom vele diverse menignen en inzichten te leven onder de Geffenaren. Wat de een geweldig vindt, vindt een ander weer verschrikkelijk. Maar aan het eind van de avond heeft iedereen zijn mening kunnen geven en is het nu aan het bureau LOS om aan de hand van alle op- en aanmerkingen tot een definitief plan te komen.

 

Was u op deze avond verhinderd of heeft u nog iets toe te voegen dan kunt u vanaf volgende week (20 mei) de scenario's op uw gemak bekijken en van commentaar voorzien op de website. Ga hiervoor naar  https://dorpshartgeffen.losstadomland.nl/

 

Hieronder kunt u alvast enkele vogelvlucht perspectieven zien.

 

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.