Duurzaam ontmoeten

Datum: 01-05-2019


Duurzaam ontmoeten

Wilt u meedenken over het groener maken van uw buurt? 


Dat kan tijdens een van de bijeenkomsten van Duurzaam ontmoeten. Dit voorjaar reizen Klimaatwagen Kate (van Waterschap Aa en Maas) en jouw Buur(t)bus (van wooncorporatie Mooiland) door de kernen van Oss. Iedereen is welkom voor een kopje koffie op hun gezellige terras.


Een plant voor een stoeptegel

Bij Duurzaam ontmoeten kunt u leuke ideeën opdoen om uw eigen woonomgeving groener te maken. Bijvoorbeeld hoe u uw eigen tuin groen(er) kunt maken en hoe u een regenton kunt plaatsen. Dit zorgt voor meer koelte tijdens een hittegolf én minder wateroverlast bij hoosbuien. En neemt u een stoeptegel mee uit uw tuin? Dan kunt u deze inruilen voor een plant. 


Posterwedstrijd

Iedereen die de Duurzaam-poster duidelijk zichtbaar voor het raam hangt, maakt kans op een bon van €25 van het tuincentrum. Huurders van Mooiland ontvangen de Duurzaam poster via de post. Andere bewoners kunnen de Duurzaam-poster via hun Dorpsraad krijgen. 


Wanneer en waar?

Woensdag 8 mei tussen 16.00 en 19.00 uur sporthal de Geer  

Duurzaam ontmoeten is een initiatief van Woningcorporatie Mooiland, Waterschap Aa en Maas en de gemeente Oss. Samen nemen zij verschillende maatregelen in de openbare ruimte om wateroverlast, verdroging en andere problemen door klimaatverandering te voorkomen. Maar hebben hierbij ook de hulp van de bewoners nodig. Zij willen graag door uw tips en tops weten wat er speelt in uw woonomgeving.


Meer informatie
Voor meer informatie: kijk op www.duurzaamoss.nl

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.