Energie WeetKeet on tour in de Gemeente Oss

Datum: 11-05-2022


Energie WeetKeet on tour in de Gemeente Oss

Op vijf zaterdagen in mei en juni gaat een Energie WeetKeet naar negen plekken in de gemeente. Inwoners van de wijken en kernen kunnen er terecht met vragen over energiebesparing. Er zijn energieadviseurs om vragen te beantwoorden, om met inwoners de energierekening te bespreken en uitleg te geven over middelen die energie besparen. De Energie WeetKeet wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Oss, Mooiland en BrabantWonen.


Energieadviseur

Heb jij een vraag over energiebesparing? Of wil je weten hoe je het beste je energierekening omlaag kunt krijgen? Stel je vragen dan aan de energieadviseur die aanwezig is. Voor inwoners die wel energie willen besparen, maar nog niet weten waar ze moeten beginnen is er een quiz om een start te maken.

 

Kleine en gratis energiebesparende maatregelen

Bij de Energie WeetKeet is er informatie over middelen waarmee je energie bespaart. Zo weet je waar in jouw huis de grootste winst zit. Met informatie die bij jou persoonlijk past maak je makkelijk de keuze in hoe je energie gaat besparen.

 

Samen schakelen we door

Gemeente Oss, Mooiland en BrabantWonen organiseren deze tour samen. Energiebesparing is een hot item, zeker nu! Zowel de gemeente als de woningcorporaties hebben duurzaamheid hoog op de prioriteitenlijst staan. Energiebesparing en daarover informeren en bij ondersteunen is daar een onderdeel van. De woningcorporaties zijn afwisselend ook aanwezig bij de Energie WeetKeet om vragen te beantwoorden.

 

De datums en tijden

14 mei

09.00-12.30 Marktplein Lith

14.00-17.30 Dorpsplein Geffen

21 mei

09.00 -12.30 Winkelcentrum Ussen

14.00 – 17.30 Winkelcentrum de Ruwert

11 juni

09.00-12.30 Berchplaets Berghem

14.00 -17.30 Krinkelhoek – Jumbo Vierhoeksingel

18 juni

09.00 – 12.30 Broeder Everardusplein Megen

18 juni 14.00 – 17.00 Sint Luciastraat Ravenstein

25 juni

14.00-17.30 ISN Oss Ulu Moskee: Watertorenstraat Oss

 

Het energieloket van de gemeente

De energieadviseurs van Brabant Woont Slim zijn aanwezig in de Energie WeetKeet. Als energieloket van de gemeente zijn zij altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Dus kun je niet naar de Energie WeetKeet komen? Kijk dan eens op www.brabantwoontslim.nl/oss

 

Oss Schakelt Door

De energiebesparingscampagne van gemeente Oss, Oss Schakelt Door, verloot echte Osse tochtstoppers onder de deelnemers van de quiz bij de Energie WeetKeet. Meer informatie over de tour van de Energie WeetKeet www.ossschakeltdoor.nl/wekomennaarjetoe.

 

De gemeente Oss is een Global Goals Gemeente. Dit initiatief draagt bij aan de volgende doelen:

Global Goals bij Energie WeetKeet

            


Bron: Gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.