€ 45,- om energie te besparen voor huurders in gemeente Oss

Datum: 25-11-2021


€ 45,- om energie te besparen voor huurders in gemeente Oss

Door de stijgende energieprijzen gaan steeds meer inwoners aan de slag met energie besparen. Gemeente Oss en de woningcorporaties helpen graag mee met het nemen van kleine energiebesparende maatregelen in huis. Daarom kunnen huurders in de gemeente gebruik maken van een cadeaubon ter waarde van €45,- voor energiebesparende producten.


Zo vraagt u de cadeaubon aan:
1. Ga naar www.debespaarcode.nl/oss;
2. Klik op: ‘ik wil een cadeaubon aanvragen’;
3. Voer je naam, email, postcode en huisnummer in;
4. Klik op de knop ‘cadeaubon aanvragen’;
5. Besteed uw cadeaubon direct in de webshop;
Wacht niet te lang, want op=op.  

 


 
Gratis hulp bij energie besparen
Tijdens je bestelling in de webshop kunt je gratis advies toevoegen aan je winkelmand. Dit noemen we het “keukentafelgesprek”. Je krijgt dan hulp van een vrijwillige energiecoach aan je eigen keukentafel. De energiecoaches helpen je bij het lezen van je energierekening en denken mee over hoe je deze kosten omlaag kunt brengen.
 
Doneer wat over is
Gemeente Oss weet dat energiearmoede een probleem is. De rekening is een stuk moeilijker te betalen. Daarom werken de campagnes Oss Schakelt Door en Samen Slimmer Met Geld samen in een donatieactie. Wat je niet gebruikt van deze bestelling, kun je doneren. Deze producten worden dan via Helpende Handen verdeeld bij gezinnen die het ook goed kunnen gebruiken. Waar je kunt doneren lees je op www.ossschaketdoor.nl/cadeaubon.
 
Heeft u nog vragen?
Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de cadeaubon en het inleveren ervan in de webshop? Voor deze en andere vragen neemt u contact op met De Bespaarwinkel via info@debespaarwinkel.nl of 072 - 36 90 303.
 
Meer energie besparen?
Op de website, Instagram en Facebook van Oss Schakelt Door vind je handige tips voor energiebesparing. Ook is er elke maand een winactie waar je aan mee kunt doen. Ga naar de website www.ossschakeltdoor.nl of onze Instagram of Facebook (@ossschakeltdoor), en ga ook de uitdaging aan om energie te besparen!


Bron: Gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.