Frank Draad en Wim van Woensel ontvangen Koninklijke onderscheiding

Datum: 26-04-2023


Frank Draad en Wim van Woensel ontvangen Koninklijke onderscheiding

Woensdag 26 april zijn aan Frank Draad en Wim van Woensel door burgemeester Wobine Buijs in het gemeentehuis in Oss een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. Beide zijn Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Van harte proficiat!


Frank Draad

Frank Draad was bestuurslid, secretaris en vrijwilliger in vele functies bij Scouting Geffen en contactpersoon voor de werkgroep Jantje Beton. Hij is lid van de werkgroep Vitale Verenigingen en vrijwilliger van de EHBO vereniging Geffen. Ook is hij beheerder en verantwoordelijk voor het onderhoud van speeltuinen voor buurtvereniging ‘De Elshof’.

 

Wim van Woensel

Wim van Woensel is medeoprichter van de volleybalclub Geffen. Als organist op het kerkorgel van de Heilige Maria Magdalena kerk in Geffen begeleidt hij het meisjeskoor van de parochie. Van Woensel is medeoprichter, lid en muzikaal leider van Bloaskapel De Stiefel uit ’s-Hertogenbosch en is schippergids en vaarinstructeur bij Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch. Van Woensel is vrijwilliger in de Sint Janskathedraal en bij woonzorgcentrum Mariaoord en is ook mantelzorger voor zijn vrouw.

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.